Followers

♥ Click Yaaa ♥

Sunday, January 12, 2014

2014 : University Life

Assalamualaikum and hello bloggers !

huarghhhh lame sangat tak hupdate blog . update blog setahun sekali je , awal tahun je update ! hahahaha .
so now i pon tak tahu if still have a readers utk baca entry i ni , fuhh fuhh fuhh 

tak ape lah , i update je . kalau ado ado lah kalau takdo takpo . hehehe


 alright my new life in 2014 , sebenarnya ju dah masuk uni life on Nov 2013 , UiTM Puncak perdana untuk second intake depa . so alhamdulilah syukur sgt2 even byk sgt pancaroba sblom nak masuk uni , but now im here ! heee .

 Ju ambik Diploma Teknologi Kreatif Skrin . course more to cinema or perfileman lah .
guest what ? i will a director soon , amin insyaAllah . tapi ju tak berape gemar nak jdk director ni . love more to editing bisa lahh :D


Antara my housemate selaku coursemate ! heeeee


Ju suke sangat duduk sini sebab kolejnye takde lah macam asrama dorm2 tu kan . kat sini best macam rumah. 1 rumah ade 3 bilik , 2 bilik air . lepastu ade hall . best lah sebab ada bilik sendiri so privacy tu terjaga lah . my roomate is from sarawak . 


Ini masa perjumpaan Dekan Fakulti . Prof Madya A.Razak Mohaideen !

syukur sangat ju diberi housemate yang boleh masuk kepala sekali . gila sekali , hehehe .




Ju jumpe / kenal budak kecik ni mase interview utk course ni lah . guest what ? satu course satu rumah ! hehehehe


My sabahan friend , Priscilla Robert :)




Kalau dalam kelas tu paling gila paling banyak ketawa paling banyak ragam paling banyak kene tegur dengan lecture kiteorg lah . paling datang lambat pon kiteorg lah . hahahahaaha






Thanks korg sebab buat hari hari i penuh ceria . thanks korg sebab hari hari kejutkan i bangun pagi :')
semoga ukhuwah kita sampai bila bila , semoga next sem kite satu rumah lagi !



Comment dan Click " Like " eh :)

5 comments:

  1. wah wah wah bestnya hari hari ceria gituuu hihihihi

    ReplyDelete
  2. Hi senior! Sis blaja course animasi dan tknologi skrin ? Saya akan jadi junior sis utk sesi ni. :D

    ReplyDelete
  3. What's up it's me, I am also visiting this site regularly, this web site is really good and the users are really sharing nice thoughts.



    Here is my web blog - Neuro 3X

    ReplyDelete
  4. blh sya tnya cth soalan yg ditnya masa interview?

    ReplyDelete
  5. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...